BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Miljø og bil

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Volvo lanserer elektrisk C40

Volvo har i dag lansert sin første helelektriske bil, men det blir ikke den siste. Om ti år får du ikke annet enn ebiler fra det svenske konsernet. Dessuten må du bestille dem i nettbutikk.


BYD Tang klar som 7-seter

Nå lanseres 2021-versjonen av BYD Tang med oppdaterte spesifikasjoner og syv seter som standard!


Hyundai legger lista høyt med ny Ioniq

Den har egenskaper du hittil kun har funnet hos Porsche, og nye Ioniq 5 er vesentlig større enn bildene gir inntrykk av. Det er bare å stille seg i kø.


Tusen muligheter for å lade en Tesla

Tesla forteller at de har passert 1000 ladestolper i Norge. Og mange flere kommer til i løpet av året.


Utslippet: Nesten i mål.

Tall fra International Council on Clean Transportation tyder på at verdens bilfabrikker var like ved å nå fjorårets utslippsmål i Europa. Man skulle nå 96 gram CO2 per kilometer. Resultatet ble 97 gram.


Dyrere å lade, men flere muligheter

Tesla øker prisene på sine Superchargere. De planlegger å utvide med 30 nye stasjoner inneværende år.


Full-size til redusert pris

Nå kommer en rimeligere versjon av DS 7 Crossback e-Tense for dem som klarer seg med forhjulsdrift og litt mindre muskler.


Her får Tesla noe å bryne seg på

Nio har avduket sin første sedan. ET7 har mer å by på enn Model S på de fleste områder.


Her er Mercedes EQA

Mercedes har i dag avduket sin første helelektriske kompakt-SUV. Med god rekkevidde blir den en ny utfordrer i et raskt voksende segment.


Toyotas smarte Smart

På tide at noen tok etter smart og bygde en elektrisk bybil. Underlig at Toyota skulle være de første, og på papiret ser den veldig brukbar ut. Men det er et par ‘men’er.


Hel-elektrisk (bensin)stasjon

Sikkert ikke verdens første, men den nye ladestasjonen som Gridserve har åpnet i Essex er hele veien som en tiltalende bensinstasjon, dessverre uten flytende drivstoff.


Bestillingsklar Taycan Cross Turismo

Den norske Porsche-organisasjonen åpner nå for reservasjon av Taycan Cross Turismo som kommer på markedet i 2021.


Ingen biler uten plugg

Som første norske bilimportør proklamerer Hyundai at de heretter ikke skal selge rene fossilbiler. Alt skal være elektrifisert.


Vannstoff for hele verden

Det er to profilerte hydrogenbilprodusenter i verden for tiden. Men mens Hyundai nøyer seg med å lansere egen merkevare, HTWO, for sitt engasjement, kommer Toyota med en helt ny bil. Direkte konkurrent til 5-serien.


Stadig mer bærekraftig bilproduksjon

Bilprodusentene jobber på mange felter for å bli mer bærekraftige. Når Volkswagen går over til klimanøytral transport av batterier gir det en betydelig besparelse i CO2-utslippene.


Fra fossilt til elektrisk

Volvo Cars vil bygge elektriske motorer på den eksisterende motorfabrikken i Skövde, Sverige, og planlegger å etablere en komplett intern elmotorproduksjon innen fem år.


Ny Mirai snart i Norge

Når Toyota lanserer andre generasjon av sin brenselcellebil, Mirai, har de heldigvis valgt en mer konvensjonell design. Men faren er nok stor for at den drukner i skredet av nye elbiler med stadig lengre rekkevidde.


Bærekraft-honnør til BMW

BMW er kåret til verdens mest bærekraftige bilprodusent av Dow Jones. Nå skal det satses enda hardere på elektrisk mobilitet.


BMW presenterer fremtidens SUV

Når BMW i dag presenterer sin nye, helelektriske iX er det mange elbilmyter som slår sprekker. Bilen får en rekkevidde på hele 600 kilometer, og på ti minutter lader du nok til 120 kilometer.


Satser tungt på VW ID.4, kan bli bestselger i 2021

Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021? VW-importøren mener det, og det skal ikke stå på levering av biler, ei heller når firehjulsdrift er på plass etter sommerferien.


Bentley kaster seg rundt

I sommer bygget Bentley de siste eksemplarene av staselige Mulsanne. Slutt på en æra. Ikke mange månedene etter kom nok et sjokk: Fra 2026 skal alle Bentleyer være elektrifisert! Starten på en æra.


En elektrisk MG. Men ikke DEN.

MG som går på batterier og strøm er plutselig blitt veldig hverdag. Men her har du en annen MG, også på strøm riktignok, som du kan ta ut en søndag.


Mer elektrisk i Minis fremtid

Mini trapper opp satsingen på elektrifisering – blant annet gjennom et nytt kinesisk partnerskap.


Elektrisk 500 med 3 dører

Nå begynner det virkelig å skje ting rundt Fiats minste elektriske. Første leveringer i mars neste år og priser rundt 200.000.


Renault svarer Volkswagen

Renault har ikke tenkt å gi fra seg sin ledende posisjon innen elbiler. Her gir de oss et glimt av fremtiden.