BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Miljø og bil

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Her er AMGs første elbil

SPIONBILDER: Mercedes-AMG starter på øverste hylle når de lanserer sin første elbil. Her er deres vri på EQS.


1003 kilometer på én tank

Et fransk team på fire personer satte ny rekord da de kjørte en Toyota Mirai over tusen kilometer på én hydrogentank.


Hyper på hydrogen

En engelsk startup har bestemt seg for å bli verdens ledende leverandør av løsninger med hydrogen-drivlinjer. Deres første eksempel på egen kompetanse skal bli en 1.100 hesters (gjesp) hyperbil (dobbeltgjesp).


Cupra Born får ekstra boost

I dag har Cupra avduket sin første utfordrer i elbilsegmentet. Den har mye til felles med ID.3, men kan leveres med inntil 231 hester og 540 kilometer rekkevidde.


Norge suveren på ladetoppen

Ingen andre land er i nærheten av Norge når det gjelder hvor stor andel av nybilsalget som er ladbare biler.


Forsmak på Subarus første elbil

Mens de fleste europeiske bilprodusenter er på lufta med elbiler, går det litt tregere i Japan. Men nå begynner de i alle fall å røre på seg.


Endelig: Watt debuterer

Kan du tenke deg et mer opplagt navn for en elbil enn Watt? Først nå, langt uti 2021 debuterer en med det navnet.


Lyrisk elbil fra Cadillac

Cadillac har nå avduket sin kommende elbil i produksjonsdrakt. Den har egenskaper som kan gjøre den aktuell for Europa, men mangler foreløpig en detalj nordmenn ønsker seg.


Tysklands mest populære elbil

Gjetter du hvilken som er Tysklands mest populær elbil?


Kult – på kinesisk

Et av Kina-merkene som har startet flørten med Norge er Airways. Nå har de avduket sin andre modell. Men har den nødvendig appell for å bli en suksess hos oss?


Økt potensial for Norges mest solgte

Den er månedens mest solgte bilmodell i Norge, men varianten som er lansert i dag vil øke interessen for ID.4 betydelig.


Bestselger kommer til Europa

Wuling Mini er den elbilen som utselger Tesla for tiden. Dessuten er den en av verdens billigste. Nå kommer den til Europa via Russland og Litauen.


Nå er de første prisene klare

Hva sier du til kombinasjonen 585 hester, firehjulsdrift og lang rekkevidde til under 600.000 kroner? Om det frister må du være tålmodig, men et mer nøkternt alternativ kan Kia levere innen året er omme.


Genesis går for vakker

Det er ikke ofte, men noen ganger dukker det opp en ny bil man bare stopper opp ved, trekker pusten og sier oi – simpelthen bare fordi den er vakker.


Elbil på første klasse

Mercedes har i dag presentert sin elektriske luksus-limousine, EQS. Her får du krefter en masse, rekkevidde som tilfredsstiller den mest kresne og luksus på et nivå du aldri tidligere har opplevd i en elbil.


Audi lanserer mer folkelig e-tron

Få kunne vel forestille seg at en Audi e-tron med startpris på godt over en halv million skulle bli Norges mest solgte bilmodell i 2020. Nå kommer en ny modell med enda bredere appell.


Citroën vil tilbake i luksussegmentet

Med C5 X lanserer Citroën en ny modell som kombinerer det beste fra flere biltyper. I Norge blir den aktuell som ladbar hybrid.


Polestar: Ingen snarveier til klimamål

Polestar har som mål å lage sin første virkelig klimanøytrale bil i 2030. Uten å plante trær.


10 på topp blant elbiler

Siden vi fortsatt ikke er ferdig med første kvartal er det vel fremdeles lov å se tilbake på året som har gått.


Visjoner fra Lexus

Nå går Lexus ut med historier om fremtiden. Med sentrum i en ny helelektrisk konseptbil, LF-Z Electrified, gir de oss noen detaljer om hva vi kan vente oss.


Kia gjør kvantesprang på elbilfronten

Kia og søstermerket Hyundai er allerede godt representert på elbilfronten, men når en ny generasjon elbiler nå lanseres må mange av konkurrentene «rykke tilbake til start».


Ny hydrogen-satsing i Norge

For 20 år siden snakket alle om hydrogen som fremtidens energibærer. Det har ikke skortet på vilje og satsing, men hver gang ble det stille etterpå.


Betaler gjerne ekstra for ren strøm

Nordmenn er villige til å betale mer for å lade med fornybar energi. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført på vegne av IONITY.


BMW staker ut fremtidskursen

Denne uken har BMW Group presentert sin strategi for fremtiden. Entusiaster som har slitt med å akseptere diesel, firere og turbo vil trolig sette kaffen i halsen av dette budskapet. Snart er det kun elektrisk tilbake.


Eclipse Cross erstatter suksessen Outlander

Mitsubishi gikk fra trusselen om å bli personbilløs til å få en ny ladehybrid til Norge. Målet er å selge 2000 Eclipse Cross i år.