Historiske bruktbilpriser - Søk - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

BilNorges bruktbilpriser

Bruktbilpriser avhenger av mange varierende faktorer, og prisene endrer seg stadig. Vår prisindikasjon oppdateres kontinuerlig. Dataene som ligger til grunn bør være de beste; nemlig norske merkeforhandleres gjennomsnittspris på deres bruktbilbestand de siste 6 månedene. Datagrunnlaget hentes inn fra over 500 merkeforhandlere.

Viktige faktorer

Våre gjennomsnittspriser er gruppert og beregnet i forhold til merke, modell, år, kilometer, motorstørrelse, biltype og drivstoff.Bruktbilpriser fra norske merkeforhandlere
Fra år: til år:

Modeller/versjoner som ikke finnes i listen er et resultat av for lite datagrunnlag. Det er viktig å se på disse prisene som en veiledende indikasjon. Variasjoner og datafeil kan forekomme.

Prisnivå

Prisen er merkeforhandlerens selgende "på ruta pris" inkl. omreg. avgift. En bil til salgs hos en merkeforhandler vil vanligvis ligge ca 15-20% over innbyttepris grunnet påkost, reparasjoner, service og garantier. Dette kan variere en del i forhold til bilens tilstand. En privatperson vil kunne regne med å oppnå en pris som ligger mellom forhandlerens innbyttepris og "på ruta pris".

Kilometerstand er stadig en viktigere faktor. Sammenlign derfor kilometerstanden mot gjennomsnittet som ligger til grunn. Mengden av utstyr er også avgjørende for prisen.


 
 
 

 
 
 
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).