-
Toyota Bilia AS:
Regionsjef Servicemarked
-
Premium Cars Stor-Oslo AS:
Tekniker for Zeekr
-
Bilia Norge AS:
Salgssjef, Volvo Hamar
-
Harald A. Møller AS:
Produktsjef Digital Aftersales
-
Gromstad Bil & Båt:
Daglig leder
-
Mobile Åsane AS:
Servicemarkedssjef
-
Premium Cars Stor-Oslo:
Lotus tekniker
-
Volvo Car Stor-Oslo:
Mekanikere / Personlig serviceteknikere
-
Volvo Car Stor-Oslo:
Tekniker
-
Volvo Car Stor-Oslo:
Produksjonsleder
-
Volvo Car Stor-Oslo:
Teamleder verksted
-
Premium Cars Stor-Oslo:
Selger
-
Harald A. Møller AS:
Produktspesialist support
-
Autoringen Oslo AS:
Bilkonsulent
-
Bilia X:
Driftsleder, Xpeng Høvik
-
RN Nordic:
Regionsjef – Renault, Alpine & Dacia
-
Møller Bil Ensjø:
Mekaniker/tekniker
-
Werksta Norge:
Bilskadereparatør
-
Werksta Norge:
Teknisk leder
-
Bilservice AS:
Bilmekaniker
-
Strømmen Bilverksted AS:
Bilmekaniker - Personbil
-
Bil i Nord:
Volvo-mekaniker
-
HTS Packline AS:
Senior salgsrådgiver
-
Bilia Norge AS:
Bilmekaniker, BMW Skøyen
-
Team Verksted AS:
Mekaniker
-
Porsche Center Bergen:
Tekniker
-
Team Verksted AS:
Mekaniker
-
Premium Cars Stor-Oslo:
Selger
-
Bertel O. Steen Asker & Bærum:
Mekaniker
-
RøhneSelmer AS:
Mekaniker
-
Autoria Bil AS avdeling Ski:
Bilselger
-
Martiniussens Bilservice AS:
Teknisk kontrollør - Fredrikstad
-
Bilforlaget AS:
Vaktsjef/journalist
-
Jæger Automobil AS:
Bilskadetakserer

Fiat 500e Gelateria Edizione:
Isbil for eksosfritt bysentrum
Det er kanskje farlig å kalle dette verdens minste iskrembil – det er sikkert noe som er enda mindre der ute. Men denne er i hvert fall en glimrende kommentar til Londons enda strengere ULEZ.
Det er Fiat i Storbritannia som har bygget denne bilen, og de sier ganske klart fra at de kommer ikke til å bygge flere. Men samtidig er oppskriften så opplagt at hvem som helst kan jo lage en tilsvarende.
De har altså tatt en elektrisk 500 – den såkalte Cabrio – og laget en spesiell Gelateria Edizione av den.
Den har alt som skal til for å kjøre inn i tjukkeste London eller noen av de 14 andre engelske byene med stadig strengere utgaver av sine lokale Ultra Low Emission Zone, og servere kuleis til lengtende fotgjengere.
Nok til alle
Baksetet er kastet ut og erstattet av to batteridrevet frysere som hver har kapasitet på åtte liter, og det er egne avdelinger for kjeks og servietter og skjeer. En så stor ismengde burde være nok til å servere 300 personer har Fiats lokale avdeling regnet ut.
Det er forresten plass til fire enkle klappstoler også, slik at du kan få sitte og sole deg der du sleiker i deg isen.
Men ikke bare er baksetet fjernet – forsetet også, slik at bilen er en enseter.
Der passasjeren pleide å holde til, kan iskremmannen nå stå og servere isen sin ut gjennom der bakruten pleide å være før han senket taket.
To smaker
Kjøleavdelingen er begrenset til to smaker, men en av dem er spesialdesignet for denne bilen og heter Bicerin – egentlig navnet på en tradisjonell piemontesisk drikk: espresso, kokesjokolade og melk – pluss en dråpe grappa eller to på vinterstider.
De droppet kanskje grappaen i iskrem-oppskriften.
Denne oppskriften minner meg forresten om Ginevra Elkann, en av Fiat-arvingene, som i sin tid var uten sertifikat og når hun besøkte Torino ble hun kjørt rundt i sin egen 500 der passasjersetet foran var tatt ut slik at hun hadde ekstra god benplass der hun satt baki.
Hennes 500 var svart, men Gelateriaen er selvfølgelig gjort ekstra attraktiv ved hjelp av litt kosmetikk.
To farget karosseri med lyseblått og kremfarge, og noe tilsvarende inni med Gelateria-logoen plassert rundt omkring.
I stedet for den vanlige bjella er det et klokkespill som spiller kjente opera-strofer for å vekke oppmerksomhet.
Ellers er alt ved det gamle, 87 kW, 42 kWh og selv om rekkevidden blir ødelagt av den ekstra vekten på iskremeriet, burde ikke det være noe problem for en bil som skal konsentrere seg om ULEZ-en.