Tjen penger på bilen din i jula - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Tjen penger på bilen din i jula
Om du ikke skal bruke bilen selv denne julen, er det gode muligheter å tjene flere tusen kroner på den.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Over halvparten av alle nordmenn reiser bort hele eller deler av julen, og nesten en tredjedel besøker venner eller familie i Norge, viser 2018-tall fra Virke. Med julaften på en tirsdag blir ferien lang for mange, det kan du gjøre gode penger på.

Pop med bildeling i julen
Julen er en populær periode for bildeling, for det tar de reisende helt frem dit de skal, fullpakket med venner, familie, julegaver, bagasje og skiutstyr. Men selv med 8000 biler på Nabobil-plattformen blir etterspørselen fort høyere enn tilbudet i høytiden.

– Når alle skal hjem til jul samtidig blir flyene raskt fulle, togavganger utsolgt og biler bestilt tidlig. Av erfaring kommer vi i julen til å bli fullbooket, så dersom du har en bil som står mye stille i desember, kan du tjene gode penger på å leie den ut, sier daglig leder i Nabobil, Even Tangen Heggernes.

Gjerne firehjulsdrift og skistativ
Mens Golf er den mest populære modellen på Nabobil gjennom året, øker etterspørselen etter andre modeller når flere skal sitte på, har med mye bagasje og det skal kjøres langt på norske vinterveier.

– Hvor mye du kan tjene avhenger av bil og periode. I julen ser vi at stasjonsvogner og litt større biler bookes først. Har du i tillegg skistativ, skiboks eller firehjulstrekk blir den garantert etterspurt. Men også elbiler og mindre biler er populære. Kan du leie ut bilen din hele jule- og nyttårsferien i år, er mulig å tjene opp mot ti tusen kroner, sier Heggernes.

Regn ut hva du kan tjene
Nabobil gjør det enkelt å estimere hvor mye du kan tjene på å leie ut bilen din. En ny kalkulator som lanseres på nabobil.no i begynnelsen av desember gir deg et anslag på utleieinntekt basert på bilmodell, hvor du bor og hvor ofte du kan leie ut bilen.

– Står bilen mye ledig, er sentralt plassert og kan åpnes med appen av leietakere, er det ikke uvanlig å tjene opp mot 100.000 kroner i året på bilen. Sjekk selv hva du kan tjene på utleiekalkulatoren vår, oppfordrer Heggernes, og deler noen tips om hva du kan gjøre for å få fornøyde leietakere i høytiden:

Evens syv tips til deg som skal leie ut bilen i julen

1. Gjør klar skiboks eller skistativ

2. Fremhev firehjulstrekk og god bagasjeplass

3. Fyll opp tanken og lad batteriet

4. Rydd bagasjerommet og ta julevasken

5. Sjekk at refleksvest og varseltrekant er lett tilgjengelig

6. Hold kalenderen på Nabobil.no oppdatert

7. Installer “Nabobil uten nøkkel”, da bilen kan åpnes med appen

Biler nyere enn ti år kan registreres på Nabobil.no og installeres med nøkkelfri åpningsteknologi. Da bookes og åpnes bilen av leietakere gjennom appen, uten å møte utleier.

Prisen for utleie settes av eier og kaskoforsikring fra If Skadeforsikring er inkludert i alle leieforhold. Alle biler må være EU-godkjente.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: