Honda HR-V: Her er neste generasjon HR-V - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Her er neste generasjon HR-V
SPIONBILDER: Honda er knapt synlig på den norske registreringsstatistikken, men i løpet av året kommer nye modeller som kan passe bra i det norske markedet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Ifølge OFV ble det kun registrert 531 nye Honda på norske skilter i 2020, en nedgang på 37 prosent fra foregående år. Elbilen Honda e ble det bare registrert 190 eksemplarer av, på tross av kul design.

Men i løpet av 2020 kommer nye modeller som kan løfte salget. Vi har allerede fått en forsmak på en ny Civic gjennom den amerikanske konseptbilen som ble vist i november, og i dag serverer vi ferske spionbilder av neste generasjon HR-V samtidig som Honda har publisert et par vage bilder av hva vi har i vente.

Begge disse modeller blir viktige brikker i Hondas elektrifiseringsstrategi. De har allerede antydet at neste Civic får hybride drivlinjer fra start, og mye tyder på at en ny HR-V kun skal selges som hybrid i Europa slik tilfellet også er for nye Jazz.

I Jazz kombineres en 1,5-liters turbo bensinmotor med to elmotorer og et kompakt litiumbatteri til en samlet effekt på 109 hestekrefter. En høyere og tyngre HR-V vil trolig trenge en del mer effekt, men hybridsystemet kan nok enkelt oppjusteres.

Prototypen på bildene er foreløpig godt maskert, men vi kan likevel se at modellen skiller seg vesentlig ut fra forgjengeren. Fronten ser ut til å hente inspirasjon fra den kommende Civic mens hekken har en tydelig coupé-form.

Med hensyn til interiør har vi ingen detaljer, men det er naturlig at den vil få et tilsvarende oppsett som Civic får med et ryddig dashbord, stor infotainment-skjerm og heldigitalt instrumentpanel.

Vi har også signaler om at Civic på et senere stadium vil tilbys som ren elbil, og det er grunn til å anta at det samme vil skje med neste HR-V.

Honda forteller at nye HR-V skal vises i februar, så det er ikke lenge til vi får flere detaljer.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: