Citroën : AMI knoppskyter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
AMI knoppskyter
Nå har noen spøkefugler hos Citroën bygget om den lille boksen, AMI, til et Buggy concept. Virkelig klar for ekspedisjoner og eventyr, og med en tøff all-road attityde, ser det ut som.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Det er ikke lenge siden vi snakket med Citroën-importøren der han lovet oss den lille, elektriske AMI i salg fra andre halvår i ‘22.

Det er kanskje noen av oss som har litt spesielle smaker – men jeg syntes den var morsom og at den kunne brukes både til nyttig virksomhet og til fornøyelser

Dessuten var den jo stilig.

Etter det har Opel vist at de kan ta akkurat den samme oppskriften, men endre litt farger og litt grafikk og døpe den til Rocks-e og få et helt annet uttrykk ut av den. Selv om egenskapene er akkurat de samme.

Nå har Citroën tatt den enda et skritt videre og skapt My Ami Buggy Concept.

Det er nesten i meste laget for bilens opprinnelige spesifikasjoner. Vi snakker som kjent om 4 kW og mopedytelser som egentlig er mer enn nok til den type tett bytrafikk vi stadig oftere opplever.

Men det skal ikke mye til for å finne plass for et litt større batteri og en motor på 15-20 kW, og da kan denne oppskriften passe litt bedre.

(saken fortsetter)

For det første har den meget brukbare offroad dekk, der det femte er festet på taket. Takstativ med lysplanke, selvfølgelig, rørformet støtfanger og grill-beskyttelse over lyktene.

Dører som er erstattet av halvdører formet av rør med oppbevaringssekker som inneholder presenninger og regntøy hvis det skulle bli litt dårligere vær.

Interiøret er selvfølgelig like spesielt med de samme fluorescerende fargene, og du får til og med beskjed om hvor du skal sitte. ‘Pilot’ står det på førersetet, ‘Copilot’ på det andre.

Setene er forresten blitt 70 mm tykke, dobbelt så tykke (og komfortable?) som de opprinnelige og det er nye oppbevaringsrom rundt omkring. Det er sågar laget et spesielt sett bagasje som skal vrikkes på plass på egnede steder i bilen.

Det virker som veldig moro, men som ganske mye innsats også. 

Men de kan da umulig mene alvor?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: