Vauxhall Mokka Coffe-e

Perfekt for ladestoppen

Mokka som det damper av

Det er klart at å kalle en bilmodell for Mokka skaper ønsker. Vauxhall møter forventningene med stil. Når kommer Opel?

Det kan umulig ha noe med høyre- eller venstre-ratt å gjøre. Men andre ord, den smarte espresso-maskinen du får med på kjøpet (ikke helt, da, kanskje) når du skaffer deg en ny Vauxhall Mokka, burde da kunne bygges inn i en tilsvarende Opel også?

Greia er at tre firedeler av el-bilistene i Storbritannia planlegger ladestopp i forbindelse med et sted de kan få seg en kaffe samtidig. En kaffe som ikke alltid er av topp kvalitet.

Og ikke glem at det drikkes 95 millioner kopper kaffe der hver dag – markedet er altså på plass.

80 prosent kaffedrikkere

Dessuten har Vauxhall funnet ut at 80 prosent av Vauxhall-eierne er kaffedrikkere med 64 prosent som drikker minst en kopp hver dag.

Naturlig var det derfor å montere en barista-kvalitet kaffe-maker med dampdyse (for latten) og kvern under hatchen, sammen med et lite kjøleskap (også for latten?)

Det finnes dessuten en egen skuff med plass for Mokka-inspirerte kaffeblandinger. Blant dem Mokka Iconic Green – med en anelse sjokolade-noter.

Andre muligheter er Voltaic Blue, Contrast Grey, Arctic White, Cosmic Red og Carbon Black.

Du kan drikke hvilken du vil, uten tanke på bilens eksteriør-farge.

Kaffen kommer selvfølgelig som bønner – du kverner den selv der du er, og kaffe-blandingene og brenningen er utført av noen virkelige spesialister: Cafeology. 

En halv times stopp

30 minutter tar det å lade opp en Mokka fra null til 80 prosent – god tid til å lage en bedre kaffe enn den du får der inne på servicestasjonen.

Og med hekken godt plassert på hekken, har du også god tid til å kose deg mer enn du gjør på stålrør/respatex blant alle de andre som slurper.

Dessuten, som ett av bildene viser – når du virkelig begynner å beherske selve kaffemakeriet, kan du trene på å lage Vauxhall-Griffen med latte-overflaten.

Dessverre kaller Vauxhall sin MOKKA COFFE-E en konseptbil. Det er visst ikke engang meningen informasjonen skal spres internasjonalt. For når jeg ber om nærmere info, kommer det opp et «sorry – ikke på min server».

Ironisk nok inneholder 403-notisen referanser til: ApacheSling/2.7 (jetty/9.4.49.v20220914, Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM 1.8.0_371, Linux 4.18.0-513.24.1.el8_9.x86_64 amd64)

Særlig Java HotSpot høres jo ut som et glimrende alternativ til Arctic White.

Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Vauxhall Mokka Coffe-e
Powered by Labrador CMS