-
Møller Bil Outlet Alnabru:
Salgssjef Bruktbil
-
Werksta Kristiansand:
Billakkerer
-
Volvo Car Fornebu:
Leder Servicemarked
-
Volvo Car Stor-Oslo:
Fleet Manager
-
Mekonomen Company Bilverksted AS:
Avdelingsleder
-
Man Truck & Bus Norge AS:
Selger TopUsed
-
Møller Bil Stavanger:
Takserer
-
RSA Import:
Salgs- og markeds-koordinator
-
Team Verksted AS:
Delelager/kundemottak
-
Man Truck & Bus Norge AS:
Selger nye lastebiler på Østlandet
-
Møller Bil Skadesenter Ryen:
Bilskadereparatør
-
Werksta Kristiansand:
Teamleder Karosseri
-
Bilservice AS:
Bilmekanikere
-
Albjerk Bil Drammen AS:
Salgssjef
-
Mobile Kjeller AS:
Servicemarkedssjef
-
Man Truck & Bus Norge AS:
Key Account Manager Customer Service
-
Bilia Norge AS:
Innkjøpsansvarlig
-
Robert Bosch AS:
Teknisk Support
-
RN Nordic:
Head of Sales
-
Møller Bil Gjøvik:
Bilmekaniker
-
Toyota Østfold AS:
Salgskonsulent
-
RSA BIL Forus:
Bilselger Nye og Brukte biler
-
Bilia Norge AS:
Salgsdirektør Fleet
-
Team Verksted AS:
Mekaniker
-
Herøy Bil & Maskin AS:
Bilmekaniker
-
Bilforlaget AS:
Journalister/Reporter
Flere friere hos Ssangyong
Tidligere denne uken ble det kjent at kreditorer og et stort revisjonsfirma i Korea, Samil Accounting, var ute etter bud på 55,4 prosent av aksjene i Ssangyoung. Da fristen gikk ut i går sto det i hvert fall seks friere på trappa.
GM har tidligere sagt klart fra at noe av det første de skal gjøre med Daewoos produktutvikling er å bygge inn noen lette trucker, antakelig ved hjelp av snarveier via deres amerikanske konstruksjoner. Med Ssangyong under armen kan de være enda kjappere på plass.
Men rapportene sier at GM bare byr 9.000 Won pr. aksje, mens deres kinesiske rivaler, både Nanxing gruppen og Shanghai Automotive Industry er på banen, begge med bud på 11.000 won – og det fortelles at dette er den verdien som ble brukt da kreditorene gjorde om gjeld til aksjer i 2000 og 2002.
Nå ser det også ut til at Renault er blant de interesserte. Franskmennene har jo allerede et solid fotfeste der, med sin Samsung som er en overraskelse på linje med Nissan, men ikke i samme størrelse selvfølgelig. Men hvor de ligger i køen er vanskelig å si. Det ser også ut til at dersom Peugeot/Citroën virkelig har kommet med et bud, slik det er rapportert, er det bare på en del av aksjeposten. Vi er ikke interessert i å få en kontrollerende post er beskjeden derfra.
Enda en outsider er nevnt. Indias Tata, en industrigigant med biler i det ene hjørnet, som sikkert kunne tenke seg et fotfeste og et produksjonsnærvær på et av verdens sterkest ekspanderende markeder.
Det er ventet en avgjørelse innen året er omme, og kreditorene har utarbeidet en grei overgangsplan som strekker seg frem til utgangen av neste år, slik at overtakelse ikke skal få noen antydning av hektisk, frenetisk aktivitet.