Lauren Porters strikkede Ferrari
Lauren Porters strikkede Ferrari

En Ferrari? Strikk en da vel

Du ønsker deg en Ferrari? Gjør som Lauren Porter. Hun strikket seg en – med familiens hjelp. Og resultatet står på bilutstillingen i London.

Publisert Sist oppdatert

Nå var det ikke det at unge frk. Porter ønsket seg en Ferrari så veldig sterkt. Det var mer det at hun ønsket en god avgangseksamen i kunstfag fra Bath Spa University.

Så fant hun ut at en Ferrari var noe av det best gjenkjennelige i hele verden, så hun bestemte seg for å lage en.

Tekstiler og strikking var hennes fag, så hun satte i gang, og fikk snart hele familien, og familiens venner med seg på å strikke røde firkanter.

”Det var den prosessen som var den virkelige interaktive”, forteller hun. ”Der vi satt og strikket ble det etterhånden helt vanvittige interessante og festlige samtaler”.

Hun sier at humor er noe av det hun setter høyest i kunsten sin, men det er ikke noe som tyder på at folk tar dette bidraget som en spøk. De oppslagene hun har fått i britiske media tyder på at innsatsen blir tatt på virkelig alvor.

Hun har ikke modellert denne etter noen spesiell Ferrari, forteller hun. Den er mer en syntese av de siste årenes V8-modeller (tror hun, for egentlig er hun ikke så veldig interessert i biler).

Så på spørsmål om hun har peiling på toppfarten til for eksempel en Testa Rossa er hun blank, men derimot har hun andre statistiske prestasjonsfakta helt klare:

"Vi brukte 12 miles garn" forteller hun. Det er innpå 20 km det.

Og hvis du lurer: Selvfølgelig fikk hun eksamen.

Powered by Labrador CMS