Ford slutter fred med Blue Oval News

Vi har mange ganger omtalt Blue Oval News på disse sidene. En av de virkelig nybrott-sidene på nettet, med Ford-bak-kulissene som spesiale. Til de grader, at Ford tok ut stevning mot dem i august 1999. Nå er partene kommet til enighet, BON fortsetter som de har gjort de siste 18 månedene.

Publisert

Begge partene sa de var fornøyd med forliket. Ingen penger har vekslet eier, Ford kjøpte ikke nettstedet, slik noen spekulerte i ville skje, og vi er kommet litt nærmere regler for hvor fritt nettsted-ordet skal kunne være.

For Ford ble selvsagt denne saken en belastning. Det er ikke morsomt å være Goliath i en David mot Goliath situasjon der det ikke er helt åpenbart at det er David som tar feil. Litt surt låter det når Ford sier at de er overbevist om at de hadde nådd frem dersom de hadde forfulgt denne inn i retten, men at det ville tatt mange år, og at det er derfor de gir seg nå.

De som bør være mest fornøyd med resultatet er brukerne av denne siden. Av høydepunktene akkurat nå er en liste over teknologi man fant på årets konseptbiler som vil dukke opp i produksjon i løpet av tre år. Og løfter om at neste uke skal åpne med full info om 2002-Cobraen og en liste over detaljer fra Fords 2004-modell. Og hvor ellers på nettet kan vi amatører finne en komplett analyse over økonomien til en spesiell modell gjennom en tre-års produksjonssyklus?

Av Jon Winding-Sørensen – bilnorge.no

Powered by Labrador CMS