Cupra Born VZ

Nye Cupra Born VZ:

Åpner for bestilling fra kr 449.900

Den nye topputgaven av Cupra Born tilbys nå fra kr 449.900, inkludert frakt og levering, og merkets mest populære ekstrautstyr.

Publisert

– Tatt i betraktning usikkerheten i privatøkonomien, har vi opplevd overraskende stor interesse for Born VZ. Nå gleder vi oss, sammen med mange andre, til å se dette mesterverket av en bil på norske veier, sier Joachim Næss, Leder for produkt i Cupra Norge.

My ekstrautstyr inkludert

Urban-utgaven av Born VZ inkluderer merkets mest populære ekstrautstyr: Adaptiv Cruise Control, Ryggekamera, Keyless Access, mørke ruter bak og mer. Frakt og levering er også inkludert. Cupra tilbyr hjemlevering til kunder som bor i deler av lander hvor denne tjenesten er tilgjengelig.

– Born VZ Urban er en komplett sportslig kompaktbil som skiller seg ut i mengden, til en særdeles hyggelig pris, sier Næss.

Cupra har økt batteristørrelsen i Born til hele 79 kWt, som gir inntil 588 km rekkevidde og 185 kW ladekapasitet. Forvarming av batteriet er inkludert, som muliggjør solid ladekapasitet hele året.

– Rekkeviddeangst er et begrep jeg vil tro VZ-eiere kommer til å fnyse av, sier Næss.

Krefter nok

CUPRA Born VZ har tatt den attraktive teknologien til Born og skrudd opp volumet: Det helelektriske systemet leverer hele 240 kW (326 hk) – en økning på 40 prosent sammenlignet med e-BOOST-utgaven.

Dreiemomentet er økt til imponerende 545 Nm – 75 prosent mer enn noen annen Born-versjon. Det betyr at Born VZ kan nå 100 km/t fra stillestående på bare 5,7 sekunder. Toppfarten er også økt til 200 km/t.

VZ er forkortelsen til det spanske ordet Veloz, som betyr rask, en sømløs måte å beskrive merkets nye kjøretøy på.

– Born VZ tilbyr den perfekte balansen mellom det spinnville og det fornuftige, sier Næss.

Oppgradert interiør

Cupra Born VZ leveres med helt nye CUP bøtteseter som standard, som er med på å løfte kjøreopplevelsen til et nytt nivå.

Den nye infotainment-skjermen på 12,9" (opp fra 12”) gir fører og passasjerer en bedre visuell opplevelse. I tillegg til økt størrelse, er infotainment-skjermen oppgradert med belyst betjeningspanel for volum og temperatur.

Premium lydanlegg

Et premium lydanlegg fra Sennheiser, med ti høyttalere og en kraftig subwoofer, er tilgjengelig som tilvalg. Born tilbys nå også med Smartlight: En lysstripe på dashbordet som gir viktig førerinformasjon mens du kjører.

Med introduksjonen av Born VZ blir også en ny lakkfarge tilgjengelig: Dark Forest, som er eksklusiv for VZ-varianten.

Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Cupra Born VZ
Powered by Labrador CMS