Skoda Elroq

Nye Skoda Elroq

Første skisser av neste Skoda

I oktober er det verdenspremiere for helt nye Elroq, en kompakt SUV og den første i rekken av flere nyheter fra Skoda i årene som kommer.

Publisert Sist oppdatert

– Elroq har et format vi tror kommer til å treffe godt hos mange. Den har romslighet og rekkevidde for langtur, samtidig som den er kompakt og effektiv for småturer i urbane områder, forteller Martine Behrens, direktør for Škoda i Norge.

Kort tid før verdenspremieren avslører Skoda nye detaljer om Elroq, en modell det er knyttet store forventninger til. Selskapet har tidligere meldt at de vil lansere hele seks nye fullelektriske biler de neste årene; blant annet bybilen Epiq, en stasjonsvogn og syvseteren Vision 7S.

Første skisser

I dag deler Skoda de de første eksteriørtegningene av Elroq, en kompakt SUV i størrelsessegmentet under Skoda Enyaq.

Škoda Elroq har verdenspremiere og salgsstart i begynnelsen av oktober.

– Det er store forventninger knyttet til Elroq, og mange har allerede meldt sin interesse for denne modellen. I tillegg er det vår produksjonsmodell med det nye designspråket Modern Solid, hvilket markerer et helt nytt uttrykk, forteller Behrens.

Skoda har nylig vært gjennom den største merkevareendringen på 30 år, og Elroq er den aller første produksjonsmodellen med det nye designspråket.

Tech Deck Face

Elroq kommer blant annet med ny logo på panseret, og den velkjente Skoda-grillen er byttet ut med «Tech Deck Face».

Også de smale Matrix-Led frontlyktene som brer seg ut til siden er med på å markere et helt nytt utrykk. Med Elroq introduseres også den helt nye fargen Timiano Green, eksklusiv for denne modellen. I tillegg har støtfangere både foran og bak fått et mer robust og distinkt uttrykk.

– Vi vet at mange venter på denne modellen, både fordi den markerer et helt nytt uttrykk fra Skoda, og fordi den har kvaliteter som treffer en stor kundegruppe og gjør den perfekt både for familier på langtur, og for praktiske gjøremål i hverdagen, forteller Behrens.

Skoda Elroq
Powered by Labrador CMS