Ny Voyah Free

"Ny" Voyah Free

Slår av prisen med 190.000

Den norske DongFeng importøren har sendt ut en pressemelding hvor de kutter prisen på Voyah Free med 190.000 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Kommer fra august

Den norske importøren har sendt ut en pressemelding hvor de omtaler den nye modellen, og snakker om et prisavslag på 190.000 kroner sammenlignet med forgjengeren.

– Så vidt oss bekjent er det aldri noen som har kuttet like mye i prisen på en nybil i Norge noensinne. Vi mener dette er tidenes mulighet til å skaffe seg en bil i toppklasse til en veldig god pris, sier Torje Sulland, CEO i Electric Way, eksklusiv importør av det kinesiske elbilmerket Voyah.

Fra 20. august vil norske bilkjøpere kunne sikre seg en helt ny og oppdatert versjon til 599.000 norske kroner. Det gir en prisreduksjon på hele 190.000 kroner.

Ingen kampanje

– Dette er ikke en salgskampanje, men rett og slett en fullstendig reprising av Free i Norge. Vi har jobbet i lang tid med produsenten, kinesiske DongFeng, for å få prisen ned. Nå er vi i mål, og vi gleder oss til å gi norske bilkjøpere det vi mener er et ganske rått tilbud, sier Sulland.

Han legger til at bilen kan kjøpes gjennom Sulland Gruppens egne forhandlere, samt hos samarbeidspartneren Motorgruppen/Motorforum. I praksis betyr det at 25 butikker over hele Norge - fra Kristiansand i sør til Alta i nord, og fra Fredrikstad i øst til Sandnes i vest - kan tilby bilen til interesserte kjøpere.

– Voyah Free er nå en etablert og voksen bilmodell uten barnesykdommer. Vi har solgt unna de bilene vi tidligere hadde på lager, og kan tilby helt nye biler til en helt ny pris, understreker Sulland.

Powered by Labrador CMS