Nye varianter og lavere priser:

Nye Volkswagen ID.3

Modell-offensiv fra Volkswagen

Med en helt ny ID.3-utgave til under 300.000 kroner, billigere innstegsmodell av ID.4 og nye utstyrsvarianter av ID.4 og ID.5 GTX, går Volkswagen offensivt til verks for å tiltrekke seg enda flere kunder.

Publisert

Volkswagen har over tid vært en pådriver for elektrifiseringen av det norske markedet, og bilmerket startet det nye året med flere nye utstyrsvarianter på sine elbilmodeller.

– Vi har tydelig sett at disse grepene har hatt bred appell, og vi har noen av markedets mest populære modeller i vår portefølje. Nå bredder vi utvalget for å nå enda flere kjøpere, sier Sølve Kværn, fungerende leder for Volkswagen personbil hos importør Harald A. Møller AS.

Flere nyheter

Med en helt ny innstegsmodell av ID.3 – Pure – tilbyr Volkswagen en elektrisk bil til under 300.000 kroner.

– Dette er et segment vi ikke har vært til stede i frem til nå, og til tross for den lave prisen tilbyr vi en godt utstyrt bil med rekkevidde inntil 388 kilometer og rask ladehastighet. Dette vil være en svært attraktiv bil for både privat- og næringsmarkedet, sier Kværn.

Ikke minst tilbys ID.3 Pure i Businessline-utgave som inkluderer metallic lakk, 18-tommers lettmetallfelger, ryggekamera, fjernlysassistent, stoffmatter og mørke ruter til kun 15.000 kroner mer enn innstegsmodellen.

Volkswagen ID.4 GTX og ID.5 GTX

Toppmodellen av ID.3, GTX, bidrar ytterligere til å øke kundenes valgmuligheter av den attraktive bilen.

ID.4-nyheter

Samtidig forsterkes attraktiviteten til ID.4 og ID.5 for de som ønsker en familie-SUV i prisklassen under 400.000 kroner. ID.4 Pure koster nå fra 381.400 kroner – en reduksjon på 18.500 kroner.

Det er også endringer for ID.4 og ID.5 GTX – toppmodellene med det høyeste utstyrsnivået som Volkswagen tilbyr på tvers av sine elektriske biler. Her er det som på ID.7 innført en GTX Exclusive-utgave, som koster fra 549.900 kroner for ID.4. Dette betyr en kundebesparelse på nesten 100.000 kroner sammenlignet med en tilsvarende utstyrt bil før innføringen av denne utgaven.

– ID.4 er en av Norges mest populære bilmodeller. Med disse grepene kan vi tilby flere versjoner der den billigste starter godt under 400.000 kroner, som gjør at også disse modellene er relevant for en enda større andel av kjøperne, sier Kværn.

– Lover godt for tiden fremover

Volkswagen personbil åpnet i sommer salget av ID.7 GTX stasjonsvogn med 4MOTION firehjulstrekk til under 600.000 kroner, og i høst vil også salget av flerbruksbilen ID. Buzz GTX med 4MOTION firehjulstrekk starte.

– Vi har den bredeste elektriske modellporteføljen i markedet, og et landsomfattende nettverk av forhandlere som har bygget kunnskap i over 75 år. Dette lover svært godt for tiden fremover – både for innspurten på 2024 og ikke minst 2025, avslutter Kværn.

Volkswagen ID.7 GTX Tourer
Powered by Labrador CMS