Mercedes-Benz SLS Black Series
Mercedes-Benz SLS Black Series
Mercedes-Benz SLS Black Series
Mercedes-Benz SLS Black Series

Supersinna SLS

Superbilen med måkevingene blir nå en del av verstingutgavene til Mercedes-Benz. SLS får sin Black Series.

Publisert Sist oppdatert

Når SLS kommer i Black Series-utgaven vil den trolig ha blitt slanket betydelig fra de 1695 kiloene den vanligvis trekker rundt på.

Det passer jo bra at også den kamuflerte bilen er helt sort.

MER OM SLS ROADSTER HER

Som de andre bilene i serien har den fått betydelig bredere karosseri og seriøst bredere skjermer for å gjøre plass til enda fetere felger og dekk – noe som må på plass for å overføre superkreftene ned i asfalten.

Ut fra bildene som våre spionfotografer i Carparazzi har tatt av bilen på test i Tyskland, ser det ut som om Mercedes har klart å styre lysten til å hente pakken med de enorme spoilerne som finnes på racingvarianten, GT3.

Den 6,2-literes V8eren vil trolig få ytterligere 100 hestekrefter sammenlignet med originalen, noe som bør bety noe over 650 hestekrefter og opp mot 800 Newtonmeter dreiemoment.

Kombinasjonen av en lettere bil og mer krefter vil trolig sørge for at 0-100 skal gå unna på ned mot tre sekunder og en toppfart godt over 300 kilometer i timen.


HER ER VÅRT FØRSTEINNTRYKK AV NYE B-KLASSE

SLS Black Series vil være klar for kundene i 2013 til en pris på opp mot 3,5 millioner – ja pluss noen kroner så Sigbjørn kan kjøpe ny hatt til neste års budsjettfremleggelse.

Powered by Labrador CMS