BYD Tang

Ny BYD Tang 4x4:

Ny utgave med økt rekkevidde

Nå er nye BYD Tang 4x4 Long Range klar for Norge. Bilen får større batteri, mer utstyr og ellers de samme suksessfaktorene som før.

Publisert

Nå er en ny BYD Tang 4x4 endelig klar for det norske markedet, med oppgradert batterikapasitet som gir økt rekkevidde, samt mer utstyr enn før. Bilen kan prøvekjøres hos din nærmeste BYD-forhandler med kundelevering i slutten av tredje kvartal.

Siden lanseringen i 2021 har BYD Tang 4x4 vært en suksess på norske veier. Når den nå lanseres i ny utgave, bygger BYD videre på forgjengerens suksessfaktorer og tilbyr syv seter, firehjulsdrift og et stort bagasjerom.

Nye BYD Tang 4x4 Long Range kombinerer romslighet og kraft, med plass til syv personer og et bagasjerom som rommer 578 liter. Den kan også trekke tilhenger på opptil 1.500 kg og ta taklast opptil 75 kg.

Større batteri gir økt rekkevidde

Nye BYD Tang 4x4 er utstyrt med et kraftig 108,8 kWt batteri som gir en imponerende rekkevidde på inntil 530 km (WLTP kombinert). Som alle BYD-modellene på det norske markedet, kommer den med det anerkjente og ultrasikre Blade-batteriet som standard.

I tillegg er bilen utstyrt med en 11 kW 3-fase AC innebygd lader. Med en maksimal ladekapasitet på 170 kW på DC-lader, kan batteriet hurtiglades fra 30-80% på bare 30 minutter.

Den kommer med et avansert og energibesparende varmepumpesystem som standard.

Oppgradert design

Eksteriøret på nye BYD Tang 4x4 har fått et fornyet design, og introduserer siste generasjon med designspråket Dragon Face. Bilen har fått en fornyet front med moderne, kantede LED-frontlykter og en ny grill. Den er supplert med 21-tommers lettmetallfelger.

Med en lengde på 4.970 mm, en bredde på 1.955 mm og en høyde på 1.745 mm, er den nye modellen større enn sin forgjenger – spesielt i lengden som er vokst med 10 cm.

Den er utstyrt med syv seter som standard og tilbyr dermed rikelig med plass for både passasjerer og bagasje. Setene på tredje rad kan enkelt felles ned i gulvet, mens setene på andre rad kan legges ned i en praktisk 60:40-konfigurasjon for økt fleksibilitet.

Luksuriøst interiør

På innsiden beholder den de luksuriøse designelementene, og kan leveres med både sort og brunt interiør.

De komfortable forsetene er trukket i diamantformet vattert Nappa-skinn og tilbyr elektrisk justering, massasjefunksjon med varme og ventilasjon som standard.

Panorama-soltaket slipper inn naturlig lys, og en elektrisk solskjerm beskytter mot sterkt sollys. Luftkvaliteten ivaretas av et interiørfilter og et aktivt luftrensesystem som sikrer frisk ventilasjon.

Tang 4x4 er utstyrt med et intelligent cockpit-system med en 12,3-tommers skjerm foran føreren og en 15,6-tommers berøringsskjerm for infotainment. Den innebygde stemmeassistenten, aktivert med "Hei BYD", lar brukerne enkelt justere innstillinger og funksjoner med talekommandoer. Stemmeassistenten kan også identifisere hvor i bilen stemmen kommer fra.

Med innebygd 4G-tilkobling og apper som Spotify og HERE-navigasjon, gir Tang sømløs tilkobling via Android Auto eller Apple CarPlay. BYD Cloud Services gjør det mulig å fjernstyre funksjoner via BYD-appen, inkludert dørlås, vindusåpning, tresonet klimaanlegg, og mer.

I tillegg kommer den nye utgaven med en utvidet utstyrsliste, som blant annet inkluderer Head-up Display, elektronisk justerbare forseter med oppvarmning og massasje, 31 atmosfærelys, oppvarmet skinnratt, Dynaudio Speaker system med 12 høyttalere og V2L-funksjon.

Topp sikkerhet belønnet i Euro NCAP

Bilen er utstyrt med avansert kjøreassistanse som gir trygghet under kjøring. Systemet bruker 22 ulike sensorer, inkludert ultralydradarer og kameraer, for å tilpasse seg sjåførens kjørestil og forbedre sikkerheten. Sikkerhetsnivået er belønnet med fem stjerner og full pott i kollisjonstesten Euro NCAP.

For enkel parkering har Tang 4x4 et 360-graders kamera som viser området rundt bilen på den 15,6-tommers skjermen, noe som gir sjåføren oversikt til å manøvrere i trange rom. LED-frontlykter gir god sikt om natten, med funksjoner som automatisk fjernlys og tilpasning til veien.

Føreren kan velge mellom fire forskjellige kjøremoduser – Sport, Normal, Eco og Snow. I Snow-funksjon har bilen konstant 50:50 fordeling og blir dermed en ekte hyttefreser.

Nye BYD Tang 4x4 er tilgjengelig for bestilling til en pris på kr 699.900. Denne prisen inkluderer Flagship utstyrspakke som standard, til en verdi av 119.900, samt syv seter uten tillegg i prisen.

Bilen vil være tilgjengelig for prøvekjøring hos våre forhandlere i løpet av få dager.

BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
BYD Tang
Powered by Labrador CMS