KIA EV6

Ny Kia EV6:

Oppdatert EV6 klar for Norge

Over 6000 nordmenn har valgt dagens EV6. Nå kommer bilen i ny versjon.

Publisert Sist oppdatert

I disse dager introduserer Kia en ny og forbedret versjon av EV6.

Nye EV6 har fått et utvendig dynamisk design, økt rekkevidde og et bredere utvalgt av muligheter som gjør hverdagen mer behagelig. Bilen har nå et helt nytt fjerde generasjons batteri på 84kWt som gir en utvidet rekkevidde på opptil 582 kilometer.

Bilen har også fått et kraftig oppdatert infotainmentsystem som man kjenner igjen deler av fra flaggskipet EV9, samt en rekke OTA oppdateringer.

– Dagens biler er digitale. Å kunne oppdatere bilen din digitalt sikrer at du har ny bil lengre enn du hadde i gamle dager, slår Christian Lagaard i Kia Bil Norge fast.

Mange på veien

Siden lanseringen i august 2021 har EV6 vunnet popularitet for sin moderne design og avanserte teknologi, og oppnådd salg på mer enn 210.000 enheter over hele verden. Bare i Norge er det over 6000 EV6 på veien.

EV6 ligner nå mer på den helt nye Kia familien. Fronten på bilen har fått elegante kjørelys som har Kias innovative Star Map-signaturbelysning, som gir bilen et futuristisk og sporty utseende.

Det blir to ulike ratt på de ulike modellene. I GT-Line vil du finne et mer sportslig ratt enn tidligere.

Utvidet rekkevidde

Kia har utstyrt den nye EV6 med et nytt, fjerde generasjons batteri. Takket være den høyere energitettheten har kapasiteten økt på tvers av alle versjoner: fra 58kWt til 62kWt for Standard Range-versjonen, og fra 77,4kWt til 84kWh for Long Range-versjonen. Dette betyr en høyere rekkevidde på opptil 582 km (WLTP).

Med 800V-teknologien og en toppladeytelse på 260kW, kan det nye 84kWt-batteriet lades opp fra 10 til 80 prosent på 18 minutter og kundene kan få opptil 343 km på bare 15 minutter.

– Alt i alt fremstår den oppdaterte EV6en som en topp moderne bil inni, men økt følelse av premium. Vi vet at dagens modell presterer godt både under kjøring og lading sommer som vinter. Denne har vi all grunn til å forvente at blir enda bedre, sier Christian Lagaard, kommunikasjonssjef for Kia Bil Norge.

En Limited Edition utgave med AWD vil koste 519.000 kroner. Med bakhjulsdrift vil en tilsvarende utgave koste 489.900. Begge disse vil ha en utstyrspakke som vil fungere godt for mange kunder. Disse bilene er allerede i Norge og kan leveres innen kort tid.

KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6
KIA EV6

Powered by Labrador CMS