Porsche Macan

Ny innstegsmodell

Porsche dobler Macan-utvalget

Porsche lanserer nå to nye varianter i Macan-serien – Macan med bakhjulsdrift og Macan 4S som skal tette gapet mellom Macan 4 og Macan Turbo.

Publisert

Hovedmålet med bakhjulsdrevne Macan var å oppnå best mulig rekkevidde. Med den samme batteripakken (100 kWt) som i de øvrige modellene, har den en motor på bakakselen som yter 340 hk. I kombinasjon med Launch Control yter den 360 hk med maks dreiemoment på 563 Nm.

Fra stillestående til 100 km/t trenger bilen 5,7 sekunder, og toppfarten er oppgitt til 220 km/t. Ved å droppe motor på forakselen er Macan 110 kg lettere enn Macan 4 og får dermed en rekkevidde på inntil 641 kilometer.

Macan 4S har en ny motor på bakakselen som sammen med fremre motor gir en samlet effekt på 448 hk (516 hk / 820 Nm med overboost). Bilen gjør 0-100 km/t på 4,1 sekunder og har en toppfart på 240 km/t. Rekkevidden er oppgitt til 606 kilometer.

Luftfjæring

Macan 4S er utstyrt med Porsche Active Suspension Management (PASM) som standard. Den adaptive luftfjæringen gjør at bilen kan tilpasses for bruk på og utenfor vanlig vei.

De nye modellene har tilsvarende egenskaper som de øvrige nye Macan-modellene, inkludert 800 volt arkitektur som tillater ladekapasitet på inntil 270 kW slik at batteriet fylles fra 10 til 80 prosent på rundt 21 minutter under ideelle forhold.

En ny offroad-pakke kan kjøpes til Macan-modellene slik at du enklere tar deg frem i terrenget. Det gir en angrepsvinkel på inntil 17,4 grader og løfter karosseriet så du får en bakkeklaring på inntil 195 mm. Porsche tilbyr pakken i to farger, karosserifarge eller Vesuvio Grey. Takrailingen tilbys i tre farger – sort, sølv eller Turbonite (kun Turbo).

Nye Macan er bestillingsklar og de første kundebilene utleveres i andre halvår.

Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Macan

LES OGSÅ:

Powered by Labrador CMS